معاونت دفتر نهاد رهبری

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب حجه الاسلام و المسلمین عباداله فضلیان کاری معاونت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه دامغان، متولد سال ۱۳۶۱ شمسی در شهرستان بابلسر. ایشان بعد از گذراندن دوره دبیرستان و اخذ مدرک دیپلم در سال ۱۳۷۸ وارد حوزه علمیه خاتم الانبیاء ( صدر ) بابل، تحت اشراف آیت الله روحانی نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران می شود. ایشان تا پایه هفتم را از محضر اساتید گرانقدری مانند حضرت استاد قائمی و موسوی و روحانی ( زید عزهم ) در همان مدرسه علمیه به پایان می رساند و در سال ۱۳۸۴ وارد حوزه علمیه قم می شود و از اساتیدی مانند حضرات استادی، شاهرودی ودیگر اساتید گرانقدر بهره می برد و بعد از طی دوره سطح ۳ ( معادل کارشناسی ارشد ) در سال ۱۳۸۷ وارد دروس خارج فقه و اصول می شود و از محضر حضرات آیات هاشمی شاهرودی، خاتمی ، سیفی مازندرانی و خارج فقه مقارن را از محضرت آیت الله قزوینی و در طول سه سال در مدرسه عالی تفسیر دروس تخصصی تفسیر را از محضر اساتید گرانقدری مانند آیت الله مویدی قمی، حضرات نقی پورفر، عظیمی، میرکتولی و دیگر اساتید بهره می برد.

ایشان در حال حاضر مشغول نگارش پایان نامه سطح ۴ ( معادل دکتری ) با موضوع بررسی تطبیقی عصیان حضرت آدم ع در قرآن کریم از منظر مفسران فریقین و عهدین می باشد.

0 افکار در “معاونت دفتر نهاد رهبری”