خلاصه ای از شناسنامه علمی حجه الاسلام والمسلمین محمد فدایی

حجه الاسلام والمسلمین محمد فدایی متولد بخش زهان از شهرستان قاین واقع در خراسان جنوبی می باشد. تحصیلات علوم دینی را بعد از دوران ابتدایی از حوزه علمیه زهان شروع نموده بعد از اتمام مقدمات در سال ۱۳۶۰ برای ادامه تحصیل به قم عزیمت نموده دوران سطح که شامل معانی اصول وفقه رجال،تفسیر،فلسفه، منطق،اقتصاد اسلامی تاریخ اسلام را در خدمت اساتید فن گذراند.

سپس سطوح عالیه حوزه را با شرکت در درس خارج اساتید بزرگی مثل آیات عظام مرحوم ایت الله فاضل،ایت الله جوادی املی ،استاد مکارم شیرازی،استاد سبحانی،مرحوم شیخ جواد تبریزی گذرانده و سپس برای اشنایی با ادیان و مذاهب مدت ۲ سال در رشته ادیان و مذاهب شرکت داشته و پایان نامه علمی ان را با موضوع ولایت فقیه از منظر فریقین(شیعه و سنی)ارائه نموده پس از ان در رشته کلام وفلسفه با مجوز اموزش عالی شرکت نموده و مدت ۴ سال دوره تخصصی (دکتری)کلام وفلسفه را به پایان رسانیده،
که اکنون مشغولتنظیم پایان نامه ان با موضوع مردم سالاری دینی از دیدگاه امام خمینی (ره)می باشد.

در سال ۱۳۷۸ به عنوان مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی سمنان منسوب شده و ۵ سال در این مسئولیت حضور داشتند.از سال ۱۳۸۳ تا کنون مسئولیت نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه دمغان را عهده داربوده و عضو هیئت علمی این دانشگاه می باشد.

0 افکار در “خلاصه ای از شناسنامه علمی حجه الاسلام والمسلمین محمد فدایی”