جشن روز مباهله در مسجد دانشگاه با سخنرانی حجت الاسلام فضلیان با حضور کارکنان و اساتید و دانشجویان برگزار شد در این مراسم مسئول نهاد رهبری در دانشگاه دامغان در بیان اهمیت این روز گفتند:
در روایت امام رضا ع ایه مباهله بزرگ ترین فضیلت امیرالمومنین ع برشمرده شده است
و در ادامه ایشان روز مباهله و غدیر را دریچه و مقدمه برای درک بهتر محرم دانستند بطوری که تا این شادی درک نشود آن اشک در محرم هم درک نمی شود.

0 افکار در “جشن روز مباهله در مسجد دانشگاه با سخنرانی حجت الاسلام فضلیان با حضور کارکنان و اساتید و دانشجویان برگزار شد”