پرسمان نهاد رهبری

دیدار مسئول بسیج دانشجویی استان سمنان با حجه الاسلام فضلیان

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان سمنان با حجت الاسلام و المسلمین فضلیان مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه جامع دامغان دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار که در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه دامغان انجام شد، مسئول بازرسی بسیج دانشجویی استان، مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان دامغان و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دامغان نیز حضور داشتند.
در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین فضلیان با ابراز خرسندی از دیدار، تداوم چنین دیدارها را مثبت ارزیابی کردند با توجه به روابط خوب و گسترده مجموعه بسیج دانشجویی با مجموعه نهادی‌های رهبری در دانشگاه‌های استان به ویژه در دانشگاه دامغان، خواستار همگرایی و تقویت این ارتباط شد.
ایشان بسیج دانشجویی را یکی از بازوان اصلی فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه دانست و از اهتمام ویژه دفتر نهاد در حمایت از فعالیت های فرهنگی و ارزشی و دینی و انقلابی در راستای گام دوم انقلاب خبر داد.
وی در بخش دیگری از این دیدار مسئول بسیج دانشجویی استان را نیرویی جوان و انقلابی و جهادی معرفی کردند. وی همچنین از مسئول بسیج دانشویی سابق جناب آقای سجاد رسالت تقدیر و به مسئول جدید دانشجویی دانشگاه دامغان تبریک و آرزوی موفقیت کردند.
وی همچنین با بیان اینکه همه ما بسیجی هستیم بر لزوم حمایت از تفکر بسیجی را خواستار شدند.
در بخش دیگری از این دیدار بخشیان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان، ضمن تشکر از همراهی و همکاری مجموعه نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه دامغان با بسیج دانشجویی این دانشگاه، نهاد رهبری را در دانشگاه‌ها به مثابه نخ تسبیح جریانات فرهنگی در دانشگاه‌ها تشبیه نمود.
وی همچنین در ادامه با توجه به انتخاب مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه دامغان، خواستار تحکیم و تقویت روابط مابین بسیج دانشجویی و نهاد نمایندگی رهبری در این دانشگاه شد.
مسئول بسیج دانشجویی استان در ادامه همچنین نقش دانشجویان در بسیج دانشجویی و مسئولین نهاد را همانند متربی ومربی دانسته و اصلی‌ترین نقش بسیج دانشجویی در دانشگاه‌ها را تربیت نیرو‌های طراز انقلاب اسلامی عنوان نمود.
بخشیان همچنین در ادامه با توجه به در پیش بودن انتخابات، سال پیش رو را سالی مهم عنوان کرد و گسترش همفکری و همراهی‌ها را در این زمینه بسیار مهم عنوان نمود.

0 افکار در “دیدار مسئول بسیج دانشجویی استان سمنان با حجه الاسلام فضلیان”