پرسمان نهاد رهبری

پرسش ها و پاسخ های مجازی

بسم الرب الشهدا و الصديقين
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ(أل عمران١٦٩)
شهادت در راه خدا فرجام نيك اولياي الهي است و چه عاقبتي زيباتر و والاتر از اينكه به مقام «بل أَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُون»َ می رسند.
سردار سپهبد شهید حاج قاسم سليماني، آن بزرگ مجاهد نستوه جبهه هاي جهاد و مقاومت، سرانجام ثمره يك عمر تلاش صادقانه و مجاهدت خالصانه براي تقديم پرچم رفيع اسلام محمدي به حضرت ولیعصر (عج)، را از پروردگارش گرفت.
و شگفتا چه شهادتي! عروج شكوهمند مردي از جنس شور و شعور در سحرگاهي سراسر نور. زندگي پربركت حاج قاسم سليماني از آغاز تا پايان؛ يادآور هيبت حيدر(ع)، فراست مالك اشتر و شهادت عباس دلاور(ع) بود.
اين شهادت شكوهمند را به پيشگاه امام عصر(عج) و نايب برحقش مقام معظم رهبري و خانواده بزرگ دانشگاه دامغان تسليت عرض می کنم.
سرباز ولايت، حاج قاسم سليماني!
مباركت باد اين اعتبار و گواراي روح بزرگت اين افتخار، بدان که ذره ای از خون با برکتت به هدر نخواهد رفت.

نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه دامغان (١٣ديماه ١٣٩٨)

0 افکار در “بيانيه دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه دامغان در پی شهادت سردار قاسم سلیمانی”