پرسمان نهاد رهبری

پرسش ها و پاسخ های مجازی

پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دامغان

بسم الله الرّحمن الرّحیم

🔹روز معلم را که مصادف است با شهادت علامه ی شهید استاد مطهری را گرامی داشته و فرا رسیدن آن را که مزیّن است به عید مبارک رمضان، ماه بهار قرآن، و ایام همدلی و مواسات مؤمنانه، به همه ی شما اساتید گرامی و فرهیخته تبریک عرض نموده و آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون شما را از خدای متعال مسئلت می نمایم.

🔹عظمت مقام تعلیم و تعلّم نزد خداوند تبارک و تعالی چنان است که در سوره ی علق، آن را جلوه ای از قدرت لایزال خویش می داند و معلم بودن خود را پس از آفرینشِ پیچیده ترین و بهترینِ مخلوقاتش، انسان، خطاب به جهانیان بیان می نماید. این چنین است که معلم بزرگ بشریت رسول اکرم (ص) می فرمایند «من معلم برانگیخته شدم» (إِنَّما بُعِثتُ مُعَلِّماً) چرا که او نماینده ی تام و تمام و حقیقی خدا بر زمین است و چون خدای خود مقام معلم را زیبنده می داند.

🔹بر کسی پوشیده نیست که معلم نه فقط تعلیم علم بلکه تعلیم زندگی می کند و ما زندگی را از معلم می آموزیم.

🔹معلم عزیز! جامعه با دیده ی احترام به تو می نگرد و از این همه گذشت بی دریغ و فداکاری هایت سپاسگزار است و حیف که نمی توان آنچنان که باید، رنج هایی را که برای رشد ما برده ای جبران نماییم .

🔹مطهری و معلمان بیداردلی چون او به ما اثبات کردند که صرف ادعای انسان بودن، ایرانی بودن و اسلامی بودن نمیتواند مایه ی رهایی بشریت از استعمار و استثمار و استحمار گردد و جز بر تلاش جمعی برای تغییر سرنوشت بشریت نمیتوان امید استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی داشت. مطهری با خون خود اثبات کرد که إن الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم یعنی چه. یاد او انسان های شریفی چون او در دل های ما خواهد بود، باشد که خدای تعالی در اعمال ما متبلور سازد.

🔹به یاری خدا همه اساتید و معلمان عزیز در مسیر معلمی خود برای تعالی ملت شریف ایران و در راستای رسیدن به قله های افتخار تمدن نوین اسلامی و تحقق منویات رهبر حکیم و فرزانه حضرت آیت الله خامنه ای (حفظه الله) به ویژه آن چه در بیانیه گام دوم بیان شده است، موفق خواهیم شد إن شاء الله.

عباداله فضلیان
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
در دانشگاه دامغان

0 افکار در “پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دامغان به مناسبت روز معلم و استاد”