انتصابات جديد معاون فرهنگي و اجتماعي و معاون دانشجويي دانشگاه

دکتر عبدالعلی بصیری، رئیس دانشگاه دامغان، دکتر مسیب احمدی، عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر این دانشگاه را به سمت معاون دانشجویی و دکتر سید محمدرضا میرسید عضو هیأت علمی گروه عمومی و معارف اسلامی را به سمت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه منصوب کرد.
طی مراسمی که در روز سه شنبه ۱/۴/۱۳۹۵ با حضور معاونین، رؤسای دانشکده ها، مدیران و کارکنان حوزه های معاونت فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی در محل سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد، از زحمات دکتر مسیب احمدی، در کسوت معاون فرهنگی و اجتماعی و دکتر اکبر هاشمی برزآبادی در کسوت معاون دانشجویی دانشگاه در طی دوران تصدی این مسئولیت با اهداء لوح سپاس و هدایایی به رسم یادبود، تقدیر و دکتر مسیب احمدی به عنوان معاون جدید دانشجویی و دکتر میرسید به عنوان معاون جدید فرهنگی و اجتماعی دانشگاه معرفی شدند.
لازم به توضیح است که در بخشی از حکم انتصاب دکتر احمدی و دکتر میرسید آمده است: امید است با اهتمام معاونت جدید، توسعه و گسترش هرچه بیشتر فعالیت های فرهنگی و دانشجویی و جهت گیری های مناسب در راستای سیاست های دولت تدبیر و امید و تحقق اهداف آموزش عالی کشور را با بهره گیری از صاحب نظران، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه شاهد باشیم.

0 افکار در “انتصابات جديد معاون فرهنگي و اجتماعي و معاون دانشجويي دانشگاه”